Bloggtips

Just Wanna Have Fun

Foto: Hanna Skoog

En ny bloggportal har kommit till världen och jag är stormförtjust. Tycker det är så härligt med all färg efter alla smutsiga kulörer och dämpade filter. Och en härlig skara bloggar dessutom, perfekt! Så sugen på att läsa historier jag aldrig hört förut och hitta nya favoriter. Har följt Christin sen i somras då vi upptäckte att vi var på samma strand. Kommer i håg att hon var a million dollar bucks i sin gröna baddräkt. Jag älskar hennes härliga stil och självförtroende med färg. Hon går verkligen all in. Hon behövs verkligen i mitt instaflöde bland många av de dämpade färgskalorna som jag också följer. Och som jag också gillar såklart.

Lyckliga tjejer som får hänga på Just Wanna Have Fun! För vem vill inte bara ha kul?

2 Comments

 • Just Wanna Have Fun - Homespo
  22 maj, 2018 at 21:40

  […] Just Wanna Have Fun dök först upp på Odds & […]

  Reply
 • Christin
  23 maj, 2018 at 06:12

  Men HUR fint – tack!!! Blir så himla glad. Och hoppas vi stöter på varandra på stranden igen snart! Kram!

  Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: