Veckans lista

Veckans lista v.13

Think Organic bjuder på fina bilder och bra recept på hur man färgar äggen på ett naturligt sätt. Och för mig räcker det med lite färgade ägg och en bukett blommor. Jag tycker om det enkla och naturliga. Det räcker så.

Men vem skulle inte vilja ha en sån här vacker liggstol från Svenskt Tenn? Så underbart fin! Tänker mig den vid en pool i Miami någonstans, där jag ligger med vintagebaddräkt på, sjal på huvudet och snygga femtiotalsbrillor. Eller så räcker det bara med att byta ut min säng, det funkar också.

Så otroligt fina hårklämmor som finns hos Stilleben.dk just nu!

Är det ens möjligt att välja en favorit?

Inspirerande bild på cafémiljö av Malin som varit på Viktoria Teatern i Malmö och talat om bland annat hållbarheten i modebranschen. In och läs!

Drömmer lite om den här lampan från Lampverket just nu, den skulle vara så fin i sovrummet! Gillar att den är så enkel och lite feminin.

1 Comment

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: