Veckans lista

Veckans lista – v10/18

Detta inlägg innehåller reklamlänkar

Boken Clay ligger i min varukorg hos en av nätbutikerna som säljer böcker. Skapat av bara händer, då är det som vackrast. Läskigt nära ett klick nu…

I helgen har vi varit och kollat på kulör till badrummet, klinker, kakel, takdusch och lite annat som hör till. Den här rosa ligger nära hjärtat just nu men vi har kommit fram till att vi måste få upp kakel och klinker innan vi kan bestämma nyans. Det kan hända att det går åt grönt istället. Men just den här rosa tänker jag blir väldigt fin tillsammans med vitt kakel och lite mörka detaljer.

Mina f.d bloggkollegor har utvecklat vidare på Think Organic och skapat en pod! Så bra initiativ! För även om vi i dagens samhälle har lite svårt att hinna med ( trots massor av surftid) att läsa poddar så kan man nu lyssna medan man sitter i bilen, ligger i badet eller viker tvätt! Älskar detta! Heja Ulrika och Lotta! Lyssna HÄR!

Superfint påslakan från Naked lunge som tyvärr verkar ha lagt ner.

Rosa fina vårskor från & Other Stories. 

Just nu är jag på jakt efter ett skåp som ska stå i badrummet som ska rymma handdukar och annat. Jag gillade det här stora fina från Ellos som dessutom är på rea just nu.

Avslutar denna vecka med en så fin bild med buketter i gult. Med lite längtan om en solig påsk. Via Leysan Rosemary.

1 Comment

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: