Mode

Ny blogg, sneakers och leopard!

Detta inlägg innehåller reklamlänkar. 
 
 
 
 Ja skorna känner ni ju igen sen tidigare. Ett par Adidas Campus som jag önskade mig från & Other Stories. De är så himla fina och piggar upp de flesta outfits faktiskt trots att de är ganska diskreta. Kjolen föll jag pladask för så fort den kom in i butik (Gina Tricot) och är så fin till collegetröja och t-shirt. 
 
Hej!
 
Ja det blev en ny blogg. Eller ja, alla inlägg följer ju med så helt och hållet nytt är det ju inte. Men ändå ny känsla. Nytt namn, ny adress och nytt namn på instagram. Med en liten rädsla att min läsare inte ska följa med såklart men ibland måste man gambla lite. Det får lösa sig helt enkelt. 
 
Vi har bara varit hemma några timmar, Andreas och jag åkte från Västerås idag och barnen är hemma hos farmor och farfar. Jag har en vecka kvar att jobba innan det är dags för semester! Så skönt det ska bli! Jag ska faktiskt till och med klicka in mig på min egen blogg och kolla lite tips på vad man kan göra i närområdet. Jag har samlat en hel del tips under kategorin “Helsingborg” och eftersom jag är själv med barnen så ska jag göra en del spontanutflykter.
 
Hoppas att ni har hittat hit! Klicka gärna på det gula lilla hjärtat om ni gillar inläggen och kommentera gärna!
 

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: