Blommor och trädgård

Höstvindar, leopard och solros

Detta inlägg innehåller reklamlänkar
 
 
Å herrejisses vilken suddig bild. Men det är så sällan jag hamnar på bild så jag tänkte att vi får inte bry oss om att det är suddigt. Ja så här ser jag ut i alla fall. Men jag är inte suddig i ansiktet på riktigt. Jag har förresten hittat den bästa serien hudvård ever. Ska berätta lite mer om den sen. Älskar kombon leopardkjolsportig collegetröja och sneakers.
 
 
Köpte mig en bukett solrosor modell större på vägen hem från jobbet för att fira att helgen är kommen. Såhär andra veckan efter semestern så känner jag mig tyvärr inte speciellt utvilad längre. Så jäkla jobbigt också att bo i kaos. Det är ju inte bara badrummet som är under ombyggnad utan också rummet där ALLA våra garderober står, så nu har vi lådor med kläder i hela vardagsrummet och ni kan ju tänka er tanken hur det ser ut när ingen hittar just den saken man ska ha. Den här helgen får jag ägna åt att ta vara på ledig tid och att få någon struktur på kläderna. Igen. 
 
 
Jag ska försöka få en ledig stund och kolla i min nya bok Florilegeium som är en fin flora uppdelad i säsong. 
 
 
 
Och så ska jag fixa lite med en hylla som ska upp i det kommande badrummet. Det ska kvistlackas, målas, skruvas fast krokar och konsoler ska sättas fast.
 
 
 

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: