Hemma hos oss

Ny soffklädsel

 
I dag hämtade jag ut ett paket som jag väntat på ett tag, nämligen en ny soffklädsel i ljust linne. Tidigare hade vi ett mörkt blått linnetyg men det kan vara skönt att ha något att byta ut med ibland. Kanske åker det mörka på till hösten igen, när man vill kura ihop sig i mörkret igen. Nu är jag färdig med mörker och vill bara ha ljus. En snabb och enkel lösning istället för att byta ut hela soffan. Inte den allra billigaste förstås. Jag hämtade också ut mina handdukar som jag berättade om innan. Dagen var annars ganska fin, vaknade av att en fågel satt och pickade på fönstret. En timme tidigare än jag hade tänkt mig, tack för den.
 
 
Allra skönast i soffan tycker jag att det är med vanliga sängkuddar. Gillar att de är lite större och mindre “finrum”. Just detta kommer från HM Home och är i linne vilket känns svalt och skönt till sommaren.
 
 
Stjärnan sitter kvar i taket. Jag har ingen lampa att sätta upp där så det får hänga tills jag springer på. Den känns inte så farligt julig va? Tänker inte alls på den som en julstjärna. I morgon blir det nog en promenad vid havet. Och så får vi se hur vädret är, om det blir trädgårdsfix eller om det blir lite att fixa med inne. Nu ska barnen i säng i alla fall och sen ska jag plocka fram något gott, ett tjockt mysigt täcke och sen ska jag lägga mig i min “nya” soffa och kolla på en serie. Älskade helg alltså.

4 Comments

 • Ny soffklädsel - Homespo
  7 april, 2018 at 21:10

  […] Ny soffklädsel dök först upp på Odds & […]

  Reply
 • Hanna
  22 maj, 2019 at 12:24

  Hej! Vilken fantastisk blogg! Blev nyfiken på din soffa ser precis ut som den jag letar efter till mitt hem. Varifrån kommer den? Och klädseln?

  Tack för alla inspiration! /Hanna

  Reply
  • Terese
   22 maj, 2019 at 22:36

   Det är en Ikea Karlstad med linneklädsel från Bemz. Ikea Karlstad kan man hitta billigt på blocket.

   Reply
 • Caroline
  12 september, 2019 at 08:20

  Hej Terese,
  Gillar verkligen din nya blogg, så personlig, mysig och inspirerande:-). Gillar den gröna nyansen på väggen, vart kommer den från och vad heter den?
  Ha en fin dag, Kram Caroline

  Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: