Min önskelista

Önskelista 2017 och julklapptips

Detta inlägg innehåller reklam.

Foto: Artilleriet

Ponny vase från Skrufs glasbruk, Artilleriet. 

Foto: Gina Tricot.com

Ett par riktig snygga blåjeans. Så snyggt bara till enkel t-shirt. Från Gina Tricot.

Foto: Rodebjer.se

Den nya skon Belle från Rodebjer ligger högt uppe på min lista. Snyggt till jeans men också så sjukt snyggt till klänning i vår och sommar. Gillar den maskulina känslan i skon som kan bryta av den feminina känslan i en feminin långklänning.

Foto: Artilleriet.se

Boken ” A frame for life” har legat i min varukorg ett tag nu och kanske slipper jag klicka hem den och hoppas på att tomten har fixat den istället.

Foto: & Other Stories

En blå snygg mössa från & Other Stories hade vart skönt nu när kylan är här. Eller en grå. 

Foto: Östermalms textilateljé.

Bricka från Morris & Co. Så otroligt fin. Har sneglat på den en tag nu.

Hej!

Egentligen har jag allt jag önskar mig. Ja, allt jag behöver. Men någon gång är det ju trevligt att bli överraskad eller hur? Och just det där med köpa saker för köpandets skull är ju inte det bästa. Just därför kommer här en önskelista från mig. Julklappar har jag knappt köpt några ännu men jag passade på att köpa en varsin bok till barnen när det var Black Friday. Böcker tycker jag är en riktigt bra grej. På loppis brukar vi köpa mycket böcker. De kostar under en tjuga styck. Våra barn har aldrig varit intresserade av att läsa samma bok eller se samma film om och om igen. Det är såklart både skönt och skulle kunna bli dyrt. Men som sagt, loppis är bra där. Men såklart ännu bättre är ju bibblan.

Vad har ni önskat er? Ger ni varandra julklappar? Det kan ju bli ett evigt bytande av pengar, men ibland kanske det är det som krävs för att man ska komma i väg på en behandling.

Och sen vill jag egentligen slå ett slag för handlingar och tjänster! Billiga eller tom gratis tips kommer här:

  • Man kan ge en trött mamma och pappa en dags barnvaktssittning (eller kanske bara någon timmer)  i julklapp, så de kan sticka iväg på tumanhand och göra vad de vill. Alltid uppskattat jag lovar!
  • Om man besitter kunskaper som att klippa någons hår, fixa någons naglar eller ge någon massage så är det riktigt lyxigt för någon som är stressad eller som inte har riktigt råd att unna sig den lyxen.
  • Lova bort en timme varje torsdag för kvällspromenad och terapisnack.
  • Ge bort sticklingar, fröer eller något du drivit upp själv.
  • Sticka en tröja, dreja en kruka, baka eller måla en tavla.
  • En myskväll, spakväll eller bjud på en tur till kallbadhuset om ni har ett sånt.

 

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: