Min önskelista

Tre dyrgripar på min önskelista

I

Ja det är sannerligen inte lätt när man faller för alla dessa dyra ting samtidigt.  De här skorna från Flattered ligger högt upp på min lista. Dels för att de är så fina och användbara då man kan fälla ner bakkappan och använda den som toffla men också för att de är handgjorda i nappaskinn.

Och så den här somriga godbiten från Rodebjer. Den har legat i min varukorg och tjatat på mig i någon vecka nu.

Och till framsidan, som vi lade grus på i somras och som nu kan vara en riktigt uteplats skulle jag vilja ha ett runt bord. Där jag kan samla familjen runt och njuta av en god frukost tillsammans. Tycker att det här bordet är otroligt fint som det är. Men jag kan också tänka mig ett runt bord med en somrig lång duk på. Det här bordet kommer från Fermob.

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: