Blommor och trädgård

Flowers for the weekend

Detta inlägg innehåller adlinks.

Hann till jobbet en sväng idag och kände mig otroligt effektiv och hann med en hel del. Men så 1 timme senare så blev det vård av sjukt barn. Och hämtmat till lunch. Och så på några mikrosekunder snabbt in på blomaffären för att få lite helgfint. En knippe pioner och lite blåklint ihop med förra veckans tre överlevande vita pioner. Ja någon florist är jag ju inte och det är inget jag bryr mig om heller utan det får se lite så spretigt ut i både botten och toppen. Och så lite senare idag hann jag hämta ut ett paket med något riktigt fint från Ganni. Apropå Ganni så finns det en del att fynda HÄR. Älskar bland annat den här , den här och den här i grön.

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: