Helsingborg

Råå strand och saker jag hunnit med

I går var det 21 grader och vi tyckte att det lät som att det skulle kunna vara badvärme. Vi är väldigt positiva just nu och försöker få till sommarkänsla oavsett. Så vi packade handdukar och åkte till Råå camping här i Helsingborg där det finns uppvärmd pool. Men när vi kom dit så hittade vi en minigolfbana som lockade mer. Och sen så frös vi faktiskt såpass att vi hoppade över badet och tog en promenad längst med stranden istället.

Jag la på minnet att jag ska plantera stockrosor längst med hela huset. Eller iaf någonstans.

Rosor är ju också fint. Och fönster i en annan färg en vitt. Jag har ju målat de flesta av våra ytterdörrar gröna så det vore ganska fint att måla alla fönster gröna den dag som det är dags att måla om dem. Vilket var typ i år. Hmm.

Ja ni ser ju. Inte en kotte som badar ens.

Hej!

Ja men då var det bara en vecka kvar på semestern då. Just nu känner jag att det skulle vara rätt så skönt med semester ganska länge till. Jag har ganska mycket att göra och som jag inte hunnit med. Men jag har hunnit med så mycket!  8 dagar i Albanien, 6 dagar på Korfu, Liseberg och hälsat på vänner i Göteborg, Sommarlovsinspelning och shopping i Malmö, små turer runt om i Helsingborg, planterat om hälften av alla mina krukväxter, rensat massor av ogräs, rensat och städat ur hela köket och ja en massa annat. Jag håller på att rensa mycket här hemma och det är ganska skönt att bli av med allt som jag inte använder ( eller någon annan för den delen). Har jättemycket som jag vill sälja på loppis så jag funderar på bakluckeloppis eller liknande. Vissa saker har mer värde än att bara skänka. Så det blir ju också en sak att göra.

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: