Inredning

Inspo och planer sovrum

Detta inlägg innehåller reklam.

Kanske lite mörkare grönt från Posh Living till hösten?

Dag 2, sovrummet.

Ja det känns faktiskt ganska bra i sovrummet även om det känns lite som att jag åker baklänges. Baklänges fast bra. När jag åker tåg är baklänges INTE bra. Nåja skitsamma. Jag har sovit lite på saken, i ca 6 timmar, sen ringde väckarklockan och påminde mig om att min semester var slut. Det känns faktiskt väldigt bra. Jag tror faktiskt att jag vet hur jag vill ha det.

Jag/vi måste:

Montera ner stringhyllan. ( Vilket innebär att maken första tanke är, jaha men vi måste ha förvaringen kvar, var ska vi annars göra av allt.) Problemet är att jag ärlite trött på stringhyllan och tänkte kanske sätta den i Signes rum istället. Hyllan sitter just nu obekvämt ovanför Andreas huvud. Iof så är det ju inte mitt huvud. Men ändå.

Montera ner Bestå skåpen som inte går att öppna just nu för att skrivbordet står lite så poetiskt framför fönstret. Och vad ska vi ha allt som är där i då? Ja jag tänkte hyllplan som är 30 cm djupa och som bara får ha snygga saker på sig. Det andra kanske kan få bo i fina lådor. Det viktigaste med denna hylla är att den orkar bära mina tidningar.

Spackla och måla om. Eftersom det inte är jättesnyggt med hål i väggen. Och dessutom så är det dags att måla om väggarna. Det är liksom 7 år sen sist. Då är det ok med lite färg va?

Montera upp rullgardiner som mörklägger och sätta upp gardinerna ordentligt. Så himla krångligt med rullgardiner, undrar om det finns superhäftande klister så jag kan klistra upp dem?

Hitta ett sängbord till Andreas som är likadant som mitt. Och kanske en spegel. 

En lampa likadan som min till Andreas. Livrädd att den ska ta slut och eftersom jag vet att den inte kommer in igen så slog jag till. Tycker det är så svårt att hitta fina lampor med så ok pris. Hittade den hos Julia K.

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: