Blommor och trädgård

Vårstart!

För något år sen testade jag Pure Effect första gången och jag är hooked. Nu är det dags att beställa igen och tänker att det blir perfekt till vårstädningen. De gör rent, är miljövänliga och dessutom så snygga förpackningar. Jämför det med en skrikig Ajax flaska liksom.

Som jag ska rensa i vår! Jag ska ta rum för rum och rensa och samtidigt städa ur dem. Jag ska sälja och skänka.

Pelargoner. De jag har ska planteras om och klippas ner alldeles snart. Och så ska jag ge mig på jakt efter någon ny. Jag ska vara så ordentlig så och ta hand om dem. Helst av allt vill jag att någon av mina pellisar ska bli som den där längst till vänster. Jag ska fylla mitt hem med grönska. Allt för extra vårfeeling!

Nu är ju jag på loppis året om men det är ju lite olika fokus beroende på säsong. Allra bäst fyndläge är det ju kanske under vår och sommar när de flesta kommer in i vårstädarlunken men det går ju alltid att hitta saker. Byrån på bilden har jag köpt på loppis. Kannan, ljusstakarna och diktbok av Ferlin högst är också fynd. Den blommiga pärmen likaså. Spode kopparna är från Tradera. Och till och med 2 kokböcker. Jag ska också försöka fylla på loppisen själv genom att skänka saker.

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: