Blommor och trädgård

Light blue, peach and lovely lemons

Med hösten och julen kommer allt det murriga, mysiga, mörka och tunga. Vilket jag älskar. Men efter ett par månader mörker så dras jag mot ljusare färger och just nu gillar jag ljusblått som kompis till allt från peach till lemonadgult. Tröjan är ett reafynd och är riktigt gosig. Och den passar perfekt under kappan med jeans och ett par sneakers. Jag har också börjat leta mig galen på fina snittblommor. Det går liksom inte att köpa vilken blomma som helst. Jag kanske får börja bygga på krukväxterna istället. Tänk, snart så går det att plantera om det mesta och börja förså lite. Som jag längtar!

1 Comment

  • mariaemb.
    11 januari, 2017 at 17:35

    Vilken härlig färgskala! Tröjan ser precis hur mysig ut som helst.
    Kram

    Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: