Loved by me

Januarikickar

Detta inlägg innehåller adlinks.

Kakan Hermansson har tillsammans med Artilleriet Art Collaboration släppt en limiterad kollektion med handgjorda krukor. Och de är så fina! Inte ens ett dygn efter att de släpptes är de i princip slut. Jag bli faktiskt rätt sugen på att köpa mig en lerklump och göra något liknande. I mitt huvud så ser jag framför mig att det inte alls är så avancerat. Ha ha.

Fina Malin tipsar i sitt senaste inlägg om hur du gör en egen scrub till ansiktet. Och den ser ju helt fantastisk ut. Och ser väldigt god ut med för den delen. Vad sägs om grapefrukt, citron och bergamott bland annat? HÄR kan ni kolla in receptet.

Som så många andra så har jag också fallit pladask för familjen Mandelmann som just nu delar med sig av sitt liv på gården. Vi får följa med under årstiderna, vara med och se djuren leva och dö, få en inblick i vilket hästjobb det är med en egen går men mest av allt, njuta av att se hur högt de värdesätter sitt paradis Djupadal. Går just nu på Tv4, torsdagar klockan 21.

Tack vare Weronica med bloggen Living by W så håller jag mig uppdatera inom litteratur och kultur. För är det någon som är vass på just den biten så är det hon. Genom henne har jag alltså nu fått nys om klassisker som Selma Lagerlöf i ny tappning. Vad sägs om Selma hjärta Jobs? Ja ni ser ju själva?

Så fort nyåret är över vill jag ha ljus. Och det är ju så härligt att dagarna blir ljusare nu. Och det är ju lite så att även om man fortfarande behöver sin halsduk så kan man ju klä sig lite vårigare. Den här halsduken såg jag på Gina Tricot häromdagen och den är verkligen jättefin. Den är lite mindre pastell på riktigt men det passar mig ännu bättre. Jag ska nog byta ut min mörkgrå. Definitivt.

 

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: