Hemma hos oss

Nuär det adventsfint hemma hos oss!

En julgran pryder nu mer vår veranda som till och med känns lite julig med stjärnmönstret som bildas av spjälorna. Belysning ska i granen har jag tänkt, det blir mysigast så även om jag egentligen älskar den som den är.

Mysigaste numret av RUM hemma. Gillar att tidningen känns lite så ensam om sin grej. Så mycket härlig inspiration och mycket fina reportage som inte känns som “alla andra”.

Stjärnor i sovrumfönstret och en pelargon gone wild.

Packade upp en del julpynt till granen och kom fram till att det blir en liten men äkta gran i år med. En stor är för jobbigt och en konstgjord irriterar jag mig bara på.

En låda med nya julgranskulor, har kollat efter den perfekta färgen länge. De här är mer åt det mörkt röda hållet jämfört med många andra ute i butikerna som går med under färgen tomteröd.

 

 

Hej!

Det blev äntligen av! Julpyntet alltså, Vi hade en hel lördag och halv söndag för oss själva då barnen var hos sina kusiner och julbakade. Först hade vi tänkt ta tåget till Köpenhamn men jag kände mig så förkyld och hängig så det blev en hel del fixande hemma istället. Vi lagade god mat och kollade serier, tog fram adventsstjärnor, köpte julgran och fixade någon julklapp. Åt lång frukost och pratade om vad vi ska göra på huset. Nu saknas bara lite snö faktiskt.

6 Comments

 • Lotta
  5 december, 2017 at 07:44

  Så himla fint! Älskar julgranskulorna och julgranen på verandan! Finaste hemmet, ni har det så personligt och mysigt. ❤️

  Reply
 • Ekenäsliv
  5 december, 2017 at 08:41

  Ååååå så fint ni har det!!
  Bara suger åt mig andras vackra hem just nu, då vi själv befinner osss i flytt kaos…
  Ha en fin tisdag!
  Kram Anna

  Reply
 • Sofia
  6 december, 2017 at 20:30

  Hej! Var har du köpt de röda julgranskulorna? Jag har letat länge utan att hitta riktigt fina.

  Reply
 • Odds & Ends
  13 december, 2017 at 20:58

  På Systrene Greene =)

  Reply
 • Odds & Ends
  13 december, 2017 at 20:58

  Tack! Kul att höra att jag kan inspirera =)

  Reply
 • Odds & Ends
  13 december, 2017 at 20:59

  Tack Lotta =)

  Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: