Veckans lista

Veckans lista v.32

Detta inlägg innehåller reklamlänkar.

Foto: Terese Wahlberg

Snart är det dags för Den stora trädgårdsfesten på Sofiero och jag planerar att få in ett besök i kalendern. I morgon börjar barnen skolan (omg, hur snabbt går tiden?) och snart är aktiviteter och ekorrhjulet igång igen. Simning som de har hållit på med innan och deras nya aktivitet, friidrott. Vill ni se lite bilder från förra årets trädgårdsfest så kan ni kolla HÄR eller HÄR.

Foto: Kristofer Johnsson

Jag håller på att rensa massor i sovrummet och går igenom mina tidningshögar. Och idag dök Residence nr 6 2016 upp i högen. Och jag bläddrade igenom reportaget hemifrån grundaren till Artilleriet,  Christian Duivenvoorden. Toppen för mig som velar mellan färgvalen.

Foto: Johanna Bradford

Snyggaste outfiten den här veckan tillhör absolut Johanna Bradford i kjol och blus från Rodebjer.

Foto: ATP Atilier

Min väska håller bokstavligen på att falla sönder och jag vill köpa en ny som håller länge. En vinröd ligger rätt så bra till. Denna kommer från ATP Atelier. Och den HÄR är fin också.

Foto: Babes in Boyland

Hösten ligger i startgroparna och här i skåne kan jag väl erkänna att det inte kommer kännas så mycket. De fina dagarna har varit få och de är bara de riktigt tappra som åker till stranden ändå. Jag är så glad och tacksam för våra två veckor i värmen. De gula åkrarna i Skåne är borta sen länge och nu njuter vi av spannmål istället. Också fint! Detta foto är förevigat på bild av Babes in Boyland. 

Så ja, visst kan man väl säga att det är sensommar och höststart. Jag kan erkänna att jag ser fram emot kvällar framför serier ( tipsa gärna!), baka äppelkakor och pajer, ta friska promenader i naturen, se naturen förändras och träden bli färgsprakande och börja med höstgrytor igen. Men.. innan det skulle jag vilja ha en liten liten värmebölja åtminstone. En riktigt solig helg.

2 Comments

 • Weronica - Living by W
  17 augusti, 2017 at 08:50

  Jag vill berömma dig för din bloggfana som hålls högt här. Så här vill jag att en blogg skall kännas när jag går in på den. Ett personligt urval och tilltal – heja!

  Reply
 • Odds & Ends
  18 augusti, 2017 at 16:02

  Tack så mycket Weronica! Det betyder mycket att höra det från just dig! Älskar att svepet är tillbaka!

  Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: