Tankar och funderingar

Dag 3

Detta inlägg innehåller en reklamlänk.

Kom hem till detta idag. Barnen och A hade cyklat en lite längre tur och plockat både hallon och vinbär så nu planeras det lite bak. Tänker sockerkaka med hallon, hallon med Lilla Bjers chokladkaka eller något med hallon och lakrits. Kanske hemmagjord glass?

Skönast när man kommer hem är en stunds vila helt klart. Ny tidning, en varm vetekudde mot öm rygg och en make som står och fixar lite mat till mig.

Nu har jag jobbat 3 dagar och jag har ont i min rygg. Slutsats. Jag måste köpa ett par skor som gör att jag inte får ont i ryggen. Dessa gillar jag, tycker de är snygga och de ser inte så löparskoaktiga ut. Vill ju gärna att de ska passa till annat än träningskläder. Jag hade så mycket energi i söndags och hade planer på att sortera en massa saker när jag kom hem. Jag skulle städa i skåpet i hallen för att sakerna från skåpet i sovrummet skulle ha någonstans att ta vägen. Men ingen ork alls. Jag som inte varit trött alls på semestern. Jag måste få till en bra rutin för att orka. Sovrutinen är absolut viktigast. Och tråkigast. Jag älskar att vara upp sent och att sova länge, så just därför blir det knas när väckarklockan ringer vid 06.00.

3 Comments

 • Jessica
  2 augusti, 2017 at 22:22

  Hallon och lakrits är MUMS!

  Reply
 • Paulina
  3 augusti, 2017 at 05:23

  Hej!
  Har precis hittar hit till din fina blogg!
  Får man fråga var du jobbar? Jobbar själv som VM i Malmö☺

  Reply
 • Odds & Ends
  4 augusti, 2017 at 18:50

  Jag jobbar på Gina Tricot.

  Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: