Loppis och återbruk

Treasures och bloggflytt!

loppis_1

loppis_2

loppis_3

loppis_6

loppis_5

loppis_7

Från och med idag så har jag flyttat in hos tjejerna på Homespo! Och det är jag otroligt glad över! Så glad över att de tror på mig och min blogg! Jag fortsätter i samma stil som vanligt och vill/hoppas att ni kommenterar/mailar om det är något ni vill se mer av. Framöver vill jag satsa lite mer på kategorin recept och så ska jag jobba på det här med att vara mer personlig. Jag är ju inte så bekväm framför kameran men jag ska ta det som en utmaning! Jag har i mitt huvud att jag vill få med lite videoklipp men det är som sagt ett ganska stort steg för en som inte trivs på bild. Jag hoppas att ni ska trivas inne hos mig och kolla gärna in den lilla intervjun med mig här på Homespo.

Och så mina fina loppisskatter som jag fick med mig hem igår. Jag brukar alltid ge mig på avdelningarna med möbler, speglar, tavlor och porslin först för det är jag är på jakt efter saker. I går fanns det ingenting så jag letade mig in bland bokhyllorna och hittade en bok om fransk mat och en vegetarisk som lovar så mycket som att det är recept från Londons bästa vegetariska restaurang. En soppslev till höstens mustiga soppor fick följa med, ett litet servettställ som jag ska förvara brev i och en bok med dikter av Harry Martinsson. En ljusstake i mässing kan man aldrig heller få för många av? Och såklart Patti Smiths bok “Just Kids”.

Välkomna hit såväl gamla som nya läsare!

6 Comments

 • Tina | Days & Weekends
  18 september, 2016 at 21:28

  Du verkar sannerligen vara en riktigt fenomenal loppisjägare. Vilka skatter du fann!

  Hurra och grattis till dig som fått nya blogg-grannar:) Så himla roligt för dig, och för oss! För nog kan det vara så att du blir lite extra pepp nu och kommer att fullkomligt spruta ur dig fantastiska blogginlägg (fast det har du ju alltid gjort iof 😉

  Hur som. Stort grattis och ha det fint!
  kram

  Reply
 • Odds & Ends
  18 september, 2016 at 21:34

  Tack Tina!! Ja det känns riktigt bra. Jag är riktigt peppad faktiskt och får faktiskt hålla i tyglarna lite, har massor av inlägg på gång. Känns toppen!

  Reply
 • Weronica - Living by W/Days and Weekends
  19 september, 2016 at 10:07

  Skoj! Man brukar få energi av ett nytt sammanhang, layout och känslan av att det är nu som det börjar. Jag ser fram emot att följa dig i höst!

  Reply
 • Sarah
  19 september, 2016 at 17:09

  Hej, kul med flytten! Ser fram emot att följa dig i höst, känns som du har sprutat ur dig massa bra inlägg det senaste 🙂
  /Sarah

  Reply
 • Odds & Ends
  19 september, 2016 at 18:31

  Tack! Kul att du gillar inläggen!

  Kram

  Reply
 • Odds & Ends
  19 september, 2016 at 18:32

  Ja jag har varit ganska laddad med inlägg nu och jag kommer på fler hela tiden. Känns skönt. Jag hade ju bloggtorka ett tag. Nu kör jag bara på.

  Kram Terese

  Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: