Okategoriserade

House of Hackney

rowe-maxi-dress-limerence-ink_1_1

limerence_tilia_cotton_velvet_table_lampshade_ink

palm_ma_inside

limerence_large_velvet_cushion_ink

hyacinth-dove-grey

chryanthemum_parasol_1

Foto: House of Hackney

Med risk för att skrämma bort några av er så delar jag med mig av något som jag sprang på för ett tag sen. House of Hackney. Jag önskar mig allt i mitt inlägg. Vad som helst. Det kan absolut vara den billigaste. Det gör inget. Bara jag får något. Jag har så länge jag kan minnas varit intresserad av England och Frankrikes vackra miljöer. Men det ska vara lite på rätt sätt. Det får inte bli för kungligt eller cottage utan det ska vara lite mer chic. Den där resväskan till exempel. Varför i herrans namn ser inte resväskorna ut sådär längre? Varför är allt high tech plastic? Varför finns inte vissa saker att få tag på? Tapeter finns ju tack och lov inom räckhåll nu mera. Annat var det när jag flyttade hemifrån när jag bestämde mig för att tapetsera i oxblodsröda medaljongtapeter och det visserligen fanns, men då endast i prisklass slott.

Och samma sak med parasoll. Det är samma där. Klassiskt skärgård finns. Men inget roligare än så. Jag vill ha det lite mer personligt. Tänk det där parasollet och matchande solsängar vid poolen? Och så klänningen med en stor solhatt i blått eller grönt. Jag tuppar av bara jag tänker på det.

 

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: