Okategoriserade

Veckans lista – v.41

mv5byzizmwjmzditmje1os00yjczlwewmjktogu3oty2mmuznjzixkeyxkfqcgdeqxvyndg1njkwnty-_v1_sy1000_cr0014991000_al_

The Collection hade premiär här i Sverige igår kväll och tanken var att jag skulle titta men var alldeles för distraherad i går kväll av att kolla på olika alternativ på klädslar till soffan alternativt ny soffa. Och kanske fåtölj. Men jag tänkte att jag ska ge mig på den en kväll när jag känner mig laddad för nya intryck, jag har ju också lite fullt upp med serien Outlander.

22406112-ptkwc

Som jag nämnde häromdagen så har Julia öppnat en ny nätbutik under namnet Julia K och jag har självklart lagt en beställning som landar hos mig snart.

 

11727_e7123850e6-skin2-zoom

Ett av mina bästa köp är mina ljuslyktor från Artilleriet. De sprider ett härligt ljus och skapar mysfaktor i rummet, de är snygga även när de är släckta och det går ju om man vill att använda som vas eller kruka. Och som på den här bilden av Artilleriet själva, superfina att samla i grupp och att blanda färger hur man vill. Jag började med den i grågrön längst till höger och sen den lite brunlila vid den röda. Sist köpte jag en liten gul men nu inser jag ju att jag behöver i alla fall minst två stycken till.

img_9350-1

Jag kan vara väldigt snabb i mina handlingar ibland. Och väldigt seg. Jag har ju trivts väldigt bra med vår gamla soffan från IKEA, den är fortfarande skön att sitta i och den är hel och behövs absolut inte bytas ut av någon annan anledning än att jag känner att den tar för sig alldeles för mycket. Vi har en hörnsoffa och det är verkligen jättebra med sittplatser i den. Nackdelarna är att den kan bara stå på ett sätt i rummet och den täcker rummets enda element. Och vi bor i ett hus från 1903 och det är svinkallt inne ibland. Den andra nackdelen är väl egentligen inte något fel så men jag är otroligt less på klädseln som börjar göra sitt. Jag har kollat på Bemz efter klädsel till hörnsoffan och kommit fram till att tiotusen kronor inte känns aktuellt. Men! I går fick jag ett litet ryck och började skruva isär soffan och flytta om lite delar, och vips hade jag en tresits soffa. Det gamla hörnet får tillfälligt agera fåtölj. Och sen så kollade jag upp en klädsel till soffan och plötsligt var priset hälften. Jag beställde hem några tygprover så nu hoppas jag att någon av dem blir bra. Och till det hela skulle jag vilja ha en Ottorman (sittpuff) från MeliMeli. Men vilken färg?

gummistovlar

Nu är det höst och gummistövlar på. Träden är sådär fina och jag njuter av dem varje dag. Vi har ju naturreservat som granne och dit ut är det perfekt att gå bland de stora lövträden och njuta av lugnet.

50318272297301

Höstpiff till håret från Gina Tricot. Jag skulle personligen känna mig lite fånig i en sån här även om det är väldigt fin på andra. Jag har alltid varit lite så, halvrädd för smycken generellt. Ska jag ha smycken ska det vara enkelt och utan minsta krusidull. Däremot så älskar jag scrunchies. Någon som får ihop ekvationen? Hursomhelst så har jag två döttrar som skulle älska en varsin rosett i håret.

14733569_197737567319120_2189201777742577664_n 14716631_205348399893941_3715930757319884800_n

Och så finally. Bilder från min instagram ( @oddsends.se). Två barn som inte tyckte det var roligt när deras pappa skulle testa en ny skjorta. Den lilla i gummistövlar slänger på sig lite det första hon hittar, den större är noggrann med sina val numera. Det ska vara lång bomberjacka med kängor, tighta jeans och blommig klänning. Och så helst en stickad tubsjal på det.

 

2 Comments

 • Tina | Days & Weekends
  17 oktober, 2016 at 14:06

  Jag tycker dina kids är väldigt stylish! Ljuvligt fina!

  Jag hade inte heller riktigt ro att sitta still framför tv:n men gick lite fram och tillbaka och måste nog säga att det verklige kändes hoppfullt:) Jag ska se till att planera för tid att sitta nästa avsnitt!

  Så var det det där med soffa och sånt… inte lätt. Ska nog inte vara det heller antagligen. Alla tycks hamna i liknande våndor…

  Hoppas din vecka blir riktigt fin!
  Kram

  Reply
 • Odds & Ends
  17 oktober, 2016 at 21:34

  Tack! Ja de är så fina mina små.

  Ja soffa, lampor och mattor.. det är kul men samtidigt så tråkigt. Dyrt är oftast snyggast och det medför ju att jag måste tänka så länge innan jag slår till. Jag har hellre inget än en sak jag inte trivs med vilket kan leda till att det blir lite tomt hemma hos oss =).

  Hoppas att din vecka blir fin också
  Kram Terese

  Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: