Butiker

Vackert att sitta i

10522_86522e5bb0-7_augusti37119-2-zoom

4-sitsen Belleville är en soffa framtagen av Artilleriet och har en klädsel 100% linne, bland annat i färgen på bilden som jag tycker är otroligt fin. Avslappnat men lyxig ändå.

11440_473806ad56-maj33599-zoom

Soffan Thala av Caravane från Artilleriet. En riktig drömsoffan med betoning på dröm, den kostar nämligen en saftig slant. Så länge orkar jag inte spara och när jag väl skulle kommit upp i den summan så tror jag att jag skulle satsa på ett halvt badrum istället. Men fin är den! Och färgen <3

blanca

Sammetslena soffan Blanca från Meli Meli får mig definitivt att fundera på sammet. Jag behöver visserligen ingen övertygelse när det gäller sammet, jag gillar verkligen sammet. Jag gillar även den här modellen av soffa. Snyggt med knappar i rygg och att slippa flera dynor.

luca

Även denna kommer från MeliMeli och heter Luca efter grundaren Amelia Widells dotter med samma namn. En enkel men väldigt snygg soffa som gärna hade fått stå här hemma.

fatolj-gron-sammet

Från The Sofa Store finns denna vackra fåtölj i grön sammet. Den finns även i soffa och fler fina färger.

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: