Mat

Och värmen kom

Ja,  äntligen kom den där värmen som jag har gått och längtat efter sen Augusti. De mörka kvällarna är ett minne blott och jag riktigt känner livet i mig igen. Jag har en del att stå i, som att uterummet ska målas. Och äntligen har vi blivit av med asfalten på framsidan och vi ska få till en uteplats och trevligare entré.

Och min garderob behöver verkligen lite uppdatering. Och så fick det bli. En skir lite romantisk topp som jag tänker kombinera med både svarta finbyxor och jeansshorts. Klänning, inte vad jag använder alltför ofta men ibland händer det.

Och jag ska skaffa mig små stunder för att läsa. Bara så en liten liten stund i solen. Med en alldeles lagom tjock “pocket” från Novellix. I sommar jag tänkt att jag ska ge mig på att läsa Utvandrarna av Moberg, vi får se hur det går. Jag som har kommit 3 sidor in i en bok sen i januari. Ja, serier på iPaden, kvällar med plugg och annat har ju kommit emellan. Eller ja, i ärlighetens namn, prioriterats.

Och så räkor. Vi äter det nästan varje helg. Alltid på en skiva surdegsbröd med chipotle mayo, ägg och avokado. Lätt och enkelt till lunch, lyxigt till kvällen. Är det något jag tycker är fruktansvärt tråkigt så är det komma på vad man ska äta till lunch på just helgerna. Då ska det gå snabbt och lätt och helst ätas i farten för att jag ska hinna med så mycket annat.

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: