Resor och utflykter

Sardegna – Italia

Jag hade en nu så här i efterhand en ganska löjlig vision om att det faktiskt skulle gå att fota stranden. Men har självaste James Bond klivit upp ur vattnet här så är det ju som det är. Har svårt att föreställa mig att det faktiskt är ÄNNU mer folk vid högsäsong. Stranden i La Pelosa vid Stintino alltså. 

Ser ni sanden? Jag tror knappt att det går att hitta finare sand än så. Helt magisk att kliva på och mycket mer behaglig att ligga. Och ser ni? Hamam handdukarna är med. Jag är så nöjd. Jag har en från Lagerhaus ( 149 kr) och som dessvärre är rätt skev. Det märker man när man ska vika ihop den. Jag kanske fick ett dåligt exemplar. Hursomhelst så är den helt godkänd i övrigt och i ekologiskt bomull. Sen så har jag ju den gula och den i korall som är från Ticking Stripes. De är supersköna och väldigt stora. Dyra ( ca 350kr ) men absolut bäst! 

Magi. Ett hus med två våningar som vi delade på 8 stycken familjemedlemmar. Med egen pool att doppa sig när man ville. Egna solsängar och en helt otrolig utsikt från morgon till kväll. 

Pasta frutti di mare. Calamares. Stenugnsbakad pizza. Anti pasti. Prosciutto. I all ära. Men Salsiccian. Så otroligt gott. Jag gillar inte riktigt korv faktiskt. Men Salsiccian. Otroligt smakrik och grövre textur än svenska livsmedelsbranschens korv. Den absolut bästa korven jag ätit. Och nu vill jag aldrig mer äta någon annan. 

Ni förstår va? Och ser ni bilden längst ner till vänster på sista bilden? Vägen. Jag tog en promenad ner och upp några dagar. Före de andra vaknade. 

2 Comments

 • Julia K
  6 juli, 2016 at 22:10

  Ser magiskt ut. Bilden på stranden är fin men jag får lite andnöd av tanken på att hänga där 😀

  Reply
 • Odds & Ends
  10 juli, 2016 at 19:02

  Vi blev inte så långvariga faktiskt.. men fantastisk sand!

  Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: