Blommor och trädgård

En sommar i klänning

Jag brukar inte svassa runt i klänning. Väldigt sällan faktiskt. Men i år så har jag tydligen ett riktigt klänning-år då jag har hittat 3 stycken som jag ska använda så fort solen behagar att dyka upp igen. Jag är inte den som trotsar lite kyla och går lättklädd så huden knottrar sig. Nej inte då. Jag drar mig in i huset och får höstliknande känslor och tänker bra bok, varma sockor och tända ljus. Men jag ska ta mig i kragen och klä mig efter väder för jag har en hel rabatt med olydiga Strutbräken att gräva upp. Och klänningen? Ja den hittar man på HM Trend. Jag älskar Morriskänslan och modellen som känns lite 80-90 tal.

2 Comments

 • Jenny
  2 juli, 2016 at 22:37

  Åh vilken fin klänning! Jag gillar verkligen tavlorna som hänger i bakgrunden också, var hittar jag dem?
  Hälsningar Jenny

  Reply
 • Odds & Ends
  10 juli, 2016 at 19:04

  Hej! Ledsen för sent svar. Du kan hitta dem på http://www.petiteviolette.com bland annat! De har mycket annat fint också. Och har du vägarna förbi Malmö så är butiken en guldklimp!

  Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: