Bloggtips

Veckans lista

Som ni märker så ligger jag efter på Månadens Lista.  Jag kör på veckans istället och lite mer slappt på kategorierna. Bra så. Så här kommer min första “Veckans Lista”

Foto: Julia K

Hemma hos min vän Julia tassar det små kattungar runt minsann. Har ni sett så söt? Julia är ju även aktuell i podden Better Bloggers som fokuserar på framgångsrika bloggar. Väldigt inspirerande att lyssna på.

Foto: Loreta blog

Jag drömmer vidare bland gamla hus med möbler från svunna tider. Med tystnad utanför och utan måsten. Och jag drömmer om  lite solsken som tar sig in genom fönstren. Längesen nu. Spana in Loreta blog för magiska bilder från livet på landet.

Foto: Sara Woodrow

Nu är ju sommaren långt ifrån slut men den har ju börjat som en berg-o-dalbana i känslor vill jag säga. Sardinien med sina vackra solnedgångar och varma dagar och sen min gamla fina mormor som somnade in 80 år gammal. Och så tungt regn länge nu. Jag håller tålmodigt fast i att efter regn kommer solsken.

Foto: Emma Elwin / Make it last

Emma Elwin med sajten Make it Last tipsar om Lisa Yangs fantastiska tröja i 100% Cashmere. Och vem vill inte ha den i sin höstgarderob? Eller ja för all del. Sin sommargarderob.

En dag förra året såg min loppisfångst ut såhär. Ett blommigt täcke, silverbestick, mässingljusstakar och ett uppläggningsfat från Rörstrand. Allt används flitigt utom den trearmade ljusstaken som åkte tillbaka till loppis då storleken på ljus var omöjlig att hitta. I dag är det loppisdags igen tror jag. Jag har många saker på listan som jag ska spana  efter.

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: