Barn

Semester, hej då!

Semestern är officiellt över och i morgon börjar jag att jobba igen. Fyra långa veckor med de här sköna bönorna som får vara hemma någon vecka till med sin pappa. Tänka sig att man ska ställa klockan igen. Men det brukar ju ordna upp sig eller hur? Jag ska maxa sommaren och ta vara på kvällarna! I dag har jag målat en dörr till garaget. Jag får se om jag hinner färdigt i morgon så ni kan få se den snart. Det blev ett riktigt lyft!

 

2 Comments

 • mariaemb.
  1 augusti, 2016 at 15:11

  Så fint du fått det här inne! Var nog ett tag sen jag tittade in, fastnar allt som oftast på instagram nu för tiden. Heja dig! (och tack för det fina inlägget om mig tidigare om jag missat. Du är gullig du! <3).

  Själv har jag en vecka kvar på semestern men börjar redan ana jobbångesten komma smygande. Men än är ju sommaren långt från över så det gäller att göra som du säger, ta vara på kvällar!

  Hoppas du haft en bra första dag!
  Kram

  Reply
 • Odds & Ends
  1 augusti, 2016 at 22:07

  Ja det är allt lite bitterljuvt med att hösten närmar sig. Jag hoppas på en varm höst som tröst. Alla årstider har ju sin charm men sommaren är absolut min favorit. Stor kram!

  Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: