Butiker

Herr Judit och Brandstationen

På Hornsgatan 64 hittar man Brandstationen/ Herr Judit som säljer vintage möbler, klockor och smycken. Butiken är full av unika föremål och man kan gå där länge och drömma sig bort. Det finns även en del fina växter som gör att miljön känns mer levande.

På andra sidan gatan, Hornsgatan 65, där kan du hitta vintagekläder och accessoarer. Andreas hittade ett par nästan oanvända Adidas skori skinn för en billig peng.

Hej där!

Ibland när vi har barnvakt så slår vi till och åker på en liten minisemester. Den här gången lämnade vi flickorna hos mormor och morfar och åkte till Stockholm. På agendan låg lite shopping, att äta god mat och att bara vara. Första dagen spanade vi in city och kollade in COS, Other Stories, Urban outfitters, NK Parfym och strosade mot Djurgården med varsin glass. Har ni förresten smakat Lejonet & Björnens smak Salted Caramel? Så otroligt gott! På kvällen åt vi en varsin Hamburgare på Phil´s burger som var riktigt god. Och så blev det rätt tidigt i säng då vi gått hela dagen. Den andra dagen började vi på Hornstull och fortsatte mot Södermalm. Söder är verkligen grädden på moset. Det bästa. Nackdelen med att åka till Stockholm så är under semestertider är att många butiker och restauranger stänger ner för semester, så ha det i åtanke när du planerar.

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: