Blommor och trädgård

Sardinien och ett grönskande sjuttiotals uterum.

Maken till gråare och tristare dag har jag sällan sätt. Men det är ju fredag i alla fall. Och fredag betyder plugg för mig som just nu sitter med ritningar och armaturer som ska ljusplaneras. Efter att jag har lämnat barnen på fredagar brukar jag handla nybakat bröd för att lyxa till det lite extra. Det är svårt att inte fastna med blicken ut genom rutan nu och drömma sig bort lite. I sommar åker vi nämligen till Sardinien.

Filippa K har just nu kanske de snyggast jeansen jag har sett på länge. Jag gillar längden på dem och att det är boyfriend fit på dem. Dessutom med miljövänlig bomull. Egentligen har jag lite svårt för så ljusa jeans, men jag får nog se till att prova dem.

En vecka i Sardinien. Med eget hus, pool och bil. Så jädrans fint att jag smäller nästan av. Jag har planer att besöka rosa stränder, simma i kristallklart vatten, äta italienska rustik mat, läsa någon bok och bara njuta av lugn och vacker natur. Och packningen ska vara lätt. Nu är det ju jättelång tid kvar och inte på långa vägar dags för att just packa men lite planering att hinna med att köpa en sån här superfin hamam handduk från Ticking Stripes kan man ju göra.

Jag vet att energin kommer att ligga på topp snart. Tänk er påsk, solen kvittrar, knoppar som brister och utemöbler som kan plockas fram. Förhoppningsvis. Vårt uterum ska jag i alla fall försöka styra upp. I år SKA jag måla om därute. Och ösa på med växter. Det ska bli en riktig oas. Tänker mid tåliga växter som tål värmen och som inte vill ha så mycket vatten. Tänker mig rotting och mycket exotisk sjuttiotal. Den här varianten av solsäng går att fälla ihop och stuva undan. En sån hade jag behövt. Kommer från Artilleriet.

Le Kiosk har hela tiden en massa fina saker som jag vill ha. Originella, fina saker. Det är lite jobbigt faktiskt.

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: