Inredningstips

På spaning

Ljuset som tar sig in genom fönstret, fågelkvittret eller stans godaste semla på assietten kan göra en hel dag. Något så litet men ändå stort. Våren är något helt fantastiskt. Det är som att allt som vissnat i mig under den mörka delen av året vaknar till liv igen. Jag vill förnya både garderoben och hemma men höra det så ekonomiskt och ekologiskt jag kan. Loppisarna jag går till flera gånger i månaden har ju tack och lov öppet året runt. Men ibland vill man ju mixa upp det med lite nytt och nu så här i början på våren brukar jag spana igenom butikernas sidor för att hitta lite guldkorn. Jag brukar också oftast spana in saker på nätet för att ha lite koll på priser, liknande alternativ och vart jag ska gå. Och ibland för att inte missa limiterad utgåvor.

Den här vasen från Indiska är ett bra exempel på span. Superfin tycker jag. Passar perfekt i ett stilleben och fyller ut en hylla lite mer än vad bara en ensam vas skulle göra. En kul sak i bokhyllan också för en liten vetenskapligare look.

Sängkläder i linne och en superfin anteckningsbok från Åhléns. Jag vet inte vad det är med mig och kalendrar och skrivböcker. Och kontorsmaterial. Jag har alltid älskar att köpa fina skrivböcker och följer alltid i dem ett litet tag. Men sen så slutar det. Jag har väl inget att skriva antar jag? Men funderar lite på om jag nu skulle ta och köpa en som jag skriver lite dagbok i. Bara litegrann. Och med lite tvång. Men det enda tvånget är att jag måste skriva något. Har jag ingen lust eller tid så ska det räcka med väder och datum.

En bänk i bambu att placera ut lite varstans i trädgården. Lätt att flytta i med beroende på om man vill ha sol eller skugga. En tunn madrass på också tänker jag mig. En med två olika sidor beroende på humör. En lite mer exotiskt och lite mer stilren. Kommer från Granit.

 

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: