Okategoriserade

Vardagsrummet i jul

vardagsrum

Julen är över för denna gång. Åtminstone för mig. Så fort annandagen är förbi så börjar jag längta lite sådär extra mycket efter solsken, ljus, växtlighet, fågelkvitter och att röra lite mer på mig. En liten nystart. Nyårslöften kan väl vara bra så länge man mår bra av det och sätter rimliga krav och är snäll mot sig själv. Vad gör det om man bara lyckas träna som en galning i januari, det är ju bättre än inget.

vardagsrum2

Under 2017 så vill jag fortsätta med våra familjeaktiviteter på helgerna. Vi badar och bastar och pysslar. Och i stort sett varje gång vi går helhjärtat in för att göra helgen till en toppenhelg för barnen så får man höra att de är så lyckliga. Och vad kan man som förälder mer önska? Det är ju ett livspussel som ska gå ihop, det är inte alla helger som går att maxa eftersom man har en lång lista att beta av men brukar barnen få full fokus på lördagen så leker de jättebra själva på söndagen så man hinner med storhandling, tvätt och städning.

Jag har börjat plocka ner lite julpynt men jag har lite separationsångest över granen. Den får stå någon dag till sen ska jag se om den klarar sig ute. Jag köpte en gran i kruka så vi får se om det gör att den överlever.

 

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: