Personligt

Hösten

Direkt när min semester tog slut så började det kännas i hela kroppen. Som att det sista hoppet om att den där riktiga värmen skulle komma, bara tog slut. Vindarna känns kallare, dagarna är svalare och det regnar mer. Jag tycker om hösten när jag är redo för den. Promenader i de gula och orangea löven, svampplockning i skogen, stearinljus på kvällarna. Allt det där mysiga. Men jag måste liksom känna mig riktigt utmattad på sol och sommar för att jag ska vara redo att ta mig an mörker och kyla. Hur gör ni?

Just, har ni sett vilken söt liten Ekorre vi sprang på häromveckan?

2 Comments

 • Yvonne
  7 augusti, 2016 at 19:46

  En riktig vinnarbild. Så söt.

  Reply
 • Paulina Gunnardo
  10 augusti, 2016 at 10:09

  Jag älskar också hösten 🙂 Och jag tänker att man får ta de stunder man får när det är väder man njuter av och att hitta alla sånna positiva saker med hösten. Som du nämner med tända ljus och promenader bland vackra löv. Att äta sin lunch ute tex och ta små pauser från jobbet med näsan mot solen och andas in den friska luften?

  Om man tittar på vad forskningen säger så är det just utomhusvistelse morgon och dagtid som gäller och att motion ger bra effekt i hjärnan mot höstmörkret och eventuell höstdepp.

  Hoppas känslan vänder för dig snart 🙂

  Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: