Mat

Thank God It´s Friday!

 

höstsallad

 

Fredagar är den bästa av dagarna. I dag kom jag på mig själv leende på väg hem. Med en kasse fylld med god mat och lite vin. Hela helgen är fortfarande framtiden. För några helger sen så lagade vi en höstsallad, med ingredienser som valnötter, vitkål, färskpotatis, edamamebönor, kantareller, rödlök, ruccola, haricot verts, morötter och säkert något mer som jag inte kommer på. Och så en dressing med lite fransk senap.

I helgen ska jag försöka hinna med att kolla igenom lite tidningar. Jag är så duktig på att samla dem på hög och bara snabbt bläddra igenom dem. Det känns som ett ganska lagom måste. Roliga måsten är ju de bästa.

1 Comment

  • Julia
    2 november, 2015 at 21:20

    Ser sjukt gott ut! Puss puss!

    Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: