Personligt

What about me?

Jag fick höra att jag bör berätta lite mer om mig själv. Så nu gör jag det. 

Jag är en person som älskar listor, planering, nya kalendrar och snygga pennor. Ett välstädat skrivbord med snygg förvaring och en jordglob har alltid funnits i tanken men det blir alltid soffan eller köksbordet med laptopen hur mycket jag än försöker. Jag gillar att organisera helt enkelt men nog om det, nu får ni läsa vidare om mig!

foto: Ulrika Kullenberg

Namn: Terese

Ålder: 34 år

Bor: I Helsingborg

Familj: Andreas 35 år, Hedvig 7 år och Signe 4 år.

Gör: Visual merchandiser i modebranschen. I startgroparna för studier.

köket

Rum: Köket! Roligast och lättast att snygga till och få en levande känsla i. Det enklaste rummet att köpa en gåva till, i form av fin kokbok, snygg skärbräda eller vackert porslin.

Hämtar energi: Ute i friska luften, på plantskolan och genom träning.

Stad: Köpenhamn! Eller Paris!

Blomma: Vart ska jag börja? Pioner, pelargoner, rosor i trädgården, vallmo, lavendel, hortensia… alla har sin charm. Men kombinationen av flera stycken samtidigt kan vara slående. En slarvig sommarbukett eller en som Tin Can Studios gör dem.

Serie: Downton Abbey. Tjänstefolkets arbetsplats nere i det stora huset. Har ni sett deras stora skåp med porslin? Färgerna och materialen gör mig knäsvag.

Lördagar: Sova länge, bröd från bageriet och sen loppis!

Mat: Moules et frites

Klädbutik: Other stories, Filippa K och COS

Möbel: Thonetstolar

Material: Linne och sammet

Gillar: Ekologiskt, mörk choklad, att fotografera, att vara en nattuggla, varma länder och så naturliga material som möjligt.

Inredningsstil: Min egen. Jag mixar allt jag gillar. Jag gillar mörkt trä och blommiga engelska tapeter och har alltid gjort. Jag känner mig mest hemma i äldre stilar.

Slutord: Gör saker du älskar att göra!

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: